Menu Sluiten

Diensten Veiligheidsoplossingen Op Maat

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren.

Wij zijn leverancier van alle soorten veiligheidssignalisatie, lockout-tagout materieel voor onderhoud aan technische installaties en de verdeling, installatie en service van Lighthouse label printers. Deze printers laten U toe om eigen labels, etiketten, borden, naamplaatjes, Kyoto labels, leidingmarkering, etc… in meerkleuren op zelfklevend vinyl te printen.

Een 2de tak van ons bedrijf houdt zich bezig met verkoop en installatie van SafeRack producten;

  • Valtrappen met kooien voor valbescherming, voor een veilige toegang en inspectie op tankwagens, vast geïnstalleerd of dmv mobiele trappen, maar ook als Marine Gangway. 
  • Erectastep modulaire platformen, om pijpleidingen, buntwalls of productielijnen te overbruggen, of om makkelijk toegang te verkrijgen tot moeilijk bereikbare posities, al of niet permanent of tijdelijk geïnstalleerd.
  • YellowGate, in de breedte verstelbare valpoortjes, snel en eenvoudig te installeren waar er potentieel val gevaar is, of om directe doorloop af te schermen. 
  • RollAStep, mobiele trappen en werkplatformen. Safety Science staat eveneens in voor de installatie van alle SafeRack producten.

Meer info te vinden op www.safetyscience.be

52153025215302

More info

tags: Veiligheid – Valpreventie – Veiligheid Bedrijfsterrein – Veiligheid Signalisatie – Veiligheid Gezondheid – 

Wenst u meer info over diensten veiligheidsoplossingen op maat kijk dan vlug op https://www.safetyscience.be | Diensten Veiligheidsoplossingen Op Maat

Signalisatie | Veiligheid | Printing | Desinfectie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten veiligheidsoplossingen op maat

high security fr nl infohighsecurity.be onthaal diensten de statische bewakingsdienst winkelinspectie k hondenbegeleider beveiliging van evenementen mobiele patrouille en interventie na alarm onthaal en ontvangst nieuws onze agenten de selectie uitrusting management de high security kwaliteit wie zij we onze waarden onze kwaliteitsverzekering sollicitaties prijsofferte verzekering contact premium winkel diensten terug de statische bewakingsdienst de statische bewakingsdienst de statische bewakingsdienst onze veiligheidsagenten staan in het hart van onze activiteiten en we investeren de nodige tijd in het kwalitatief selecteren van onze agenten waarbij een grondige studie wordt gedaan bij elk aangeworven profiel. Onze agenten worden eveneens opgeleid in ehbo en brandpreventie evenals andere vaardigheden specifiek aan de bewaking diensten veiligheidsoplossingen op maat brengt meer op Uw installaties uw bezittingen uw werknemers.

home bedrijf diensten jobs contact statische bewaking meer info event security meer info winkelbewaking meer info horecabewaking meer info werfbewaking meer info bewakingsdienst bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare bewakingsdienst dan kunt u vertrouwen op de expertise van sfinx security. Wij kunnen bouwen op een ruime ervaring in het bedenken van veiligheidsoplossingen in verschillende sectoren en hebben de beste bewakingsagenten in dienst. Om wat voor soort situatie het ook gaat onze bewakingsdienst kunt u altijd inschakelen. Onze bewakingsagenten hebben namelijk ieder hun specialiteit en kunnen daardoor steeds een geschikt team samenstellen om uw bedrijf of fuif te beveiligen. Ondersteuning door onze bewakingsdienst wanneer u ervoor kiest onze bewakingsdienst in te schakelen leveren wij u niet alleen de beste mensen voor de job .

Feiten over Diensten veiligheidsoplossingen op maat

ga naar inhoud dit zijn wij nieuws jobs contact wij zijn dexis belgium wij zijn dexis belgium d specialist voor de industriepdxadmint dexis belgium wil de continuteit van industrile en bouwgerelateerde bedrijven verzekeren. Daarvoor bundelt het de krachten en kernactiviteiten van vijf sterke merken central auto dexis duvivier dexis eltec dexis imes dexis en van den broeck dexis Ons voorstel over diensten veiligheidsoplossingen op maat Dankzij die unieke complementariteit connecteert dexis belgium mrooplossingen en producten onderhoudsdiensten pneumatische diensten veiligheidsoplossingen en technische expertise binnen n portfolio. Zo helpt het bedrijven om kostenefficint en veilig te werken met een maximale machinebeschikbaarheid. Als marktleider in de distributie van industrile services en benodi.