Menu Sluiten

Valpreventie

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren.

Wij zijn leverancier van alle soorten veiligheidssignalisatie, lockout-tagout materieel voor onderhoud aan technische installaties en de verdeling, installatie en service van Lighthouse label printers. Deze printers laten U toe om eigen labels, etiketten, borden, naamplaatjes, Kyoto labels, leidingmarkering, etc… in meerkleuren op zelfklevend vinyl te printen.

Een 2de tak van ons bedrijf houdt zich bezig met verkoop en installatie van SafeRack producten;

  • Valtrappen met kooien voor valbescherming, voor een veilige toegang en inspectie op tankwagens, vast geïnstalleerd of dmv mobiele trappen, maar ook als Marine Gangway. 
  • Erectastep modulaire platformen, om pijpleidingen, buntwalls of productielijnen te overbruggen, of om makkelijk toegang te verkrijgen tot moeilijk bereikbare posities, al of niet permanent of tijdelijk geïnstalleerd.
  • YellowGate, in de breedte verstelbare valpoortjes, snel en eenvoudig te installeren waar er potentieel val gevaar is, of om directe doorloop af te schermen. 
  • RollAStep, mobiele trappen en werkplatformen. Safety Science staat eveneens in voor de installatie van alle SafeRack producten.

Meer info te vinden op www.safetyscience.be

52153025215302

Informatie over valpreventie:

Als het gaat om valpreventie op bedrijfsterreinen, is het niet voldoende om een valpreventieplan te hebben. Het bedrijf moet ervoor zorgen dat zijn werknemers te allen tijde veilig zijn. Zij moeten worden getraind in onderwerpen als het gebruik van ladders en hoogwerkers en moeten de gevaren van vallen van hoogte begrijpen.

Een goede manier om het risico op vallen tot een minimum te beperken, is het installeren van veiligheidsapparatuur op alle werkplekken. Bij veel werkzaamheden moeten werknemers worden beschermd tegen vallen van hoogtes tot 2 meter. Het is ook belangrijk om valbeveiligingsapparatuur op werkplekken te installeren. Dit helpt verwondingen te voorkomen en zorgt ervoor dat de werknemers veilig blijven. Bovendien moet een valprevent.

Meer info

tags: Veiligheid – Valpreventie – Veiligheid Bedrijfsterrein – Veiligheid Signalisatie – Veiligheid Gezondheid – 

Wenst u meer info over valpreventie kijk dan vlug op https://www.safetyscience.be | Valpreventie

Desinfectie | Veiligheid | Signalisatie | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Valpreventie

belofte methode team referenties contacteer ons en nl fr links dit is een pagina met een aantal interessante links naar de websites van onze klanten strips online te koop bij de poort in gent rooie oortjes strips online te koop alle beschikbare rooie oortjes strips zijn online te koop bij de poort in gent bekijk de rooie oortjes strips die beschikbaar en online te koop zijn bij de poort stripspeciaalzaak … Alle strips van blake amp mortimer zijn online te koop bij de poort stripwinkel in gent bekijk alle albums van de reeks blake en mortimer online te koop bij de poort stripspeciaalzaak en gent … Kliniek beaucare in machelen … Jobs bij kliniek beaucare privkliniek voor esthetische amp plastische chirurgie anesthesis.

table of contents t residentje maart april de e editie van de week van de valpreventie ging dit jaar door van t.e.m. april . Daarom organiseert expertisecentrum val en fractuurpreventie vlaanderen een heuse wedstrijd waaraan alle vlaamse provincies en brussel kunnen deelnemen valpreventie lijst De wedstrijd bestaat uit opdrachten die volbracht dienen te worden tijdens de week van de valpreventie. Uiteraard gingen ook wij van familiehof deze uitdaging aan opdracht start de week actief samen met saartje vandendriessche zetten we de week van de valpreventie goed in met wat stevige ochtendgymnastiek opdracht in de smaak vallen een gezonde en evenwichtige voeding is een belangrijke basis voor val.

Notie over Valpreventie

menu home info nieuws contact team wachtdienst nieuws check onze website en nieuwspagina regelmatig voor allerlei nieuwtjes nieuwe produkten acties info nieuws categorie algemeen week van de valpreventie laat angst om te vallen je leven niet bepalen ouderen met valangst hebben meer kans om te vallen. Meer dan de helft van de ouderendie al eens gevallen zijn heeft valangst.zelfs bij ouderen die nog nooit gevallen zijn heeft tot angst om te vallen. De week van de valpreventie die loopt van tot en met april roept ouderen op om valangst bespreekbaar te maken Ons aanbod van valpreventie Meer info www.valpreventie.be categorien algemeen dieren uncategorized archief maart februari januari december april december september augustus mei april februari december mei april maart januari september mei april contact apotheek put titularis apr. Raf put diesterstraat tessenderlo t. e. Infoapotheekput.be btw be .. Apb legal copyright copy apotheek put. Alle rechten voorbehouden. Design .