Menu Sluiten

Veiligheid Bedrijfsterrein

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren.

Wij zijn leverancier van alle soorten veiligheidssignalisatie, lockout-tagout materieel voor onderhoud aan technische installaties en de verdeling, installatie en service van Lighthouse label printers. Deze printers laten U toe om eigen labels, etiketten, borden, naamplaatjes, Kyoto labels, leidingmarkering, etc… in meerkleuren op zelfklevend vinyl te printen.

Een 2de tak van ons bedrijf houdt zich bezig met verkoop en installatie van SafeRack producten;

  • Valtrappen met kooien voor valbescherming, voor een veilige toegang en inspectie op tankwagens, vast geïnstalleerd of dmv mobiele trappen, maar ook als Marine Gangway. 
  • Erectastep modulaire platformen, om pijpleidingen, buntwalls of productielijnen te overbruggen, of om makkelijk toegang te verkrijgen tot moeilijk bereikbare posities, al of niet permanent of tijdelijk geïnstalleerd.
  • YellowGate, in de breedte verstelbare valpoortjes, snel en eenvoudig te installeren waar er potentieel val gevaar is, of om directe doorloop af te schermen. 
  • RollAStep, mobiele trappen en werkplatformen. Safety Science staat eveneens in voor de installatie van alle SafeRack producten.

Meer info te vinden op www.safetyscience.be

52153025215302

Meer info

tags: Veiligheid – Valpreventie – Veiligheid Bedrijfsterrein – Veiligheid Signalisatie – Veiligheid Gezondheid – 

Wenst u meer info over veiligheid bedrijfsterrein kijk dan vlug op https://www.safetyscience.be | Veiligheid Bedrijfsterrein

Veiligheid | Desinfectie | Signalisatie | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiligheid bedrijfsterrein

menu klantenzone gedragsregels privacyverklaring cookiebeleid contact groep penneman part of plusassur plusassur nieuws lid van plus over ons arbeidsongevallen hoe vermijdt u ze een daling met . Het cijfer waarmee het fonds voor arbeidsongevallen uitpakte in haar statistische jaarverslag voor mocht er zijn. Die dalende trend zet zich bovendien al voor het vierde jaar op rij door. Zowel op het werk als onderweg naar of van het werk brengt belgieuml het er steeds beter vanaf. Dat goede nieuws mag echter niet verbergen dat er in de priveacutesector ook vorig jaar weer meer dan . Ongevallen werden opgetekend veiligheid bedrijfsterrein informatie inwinnen daarvan hadden een dodelijke afloop. Er is dus nog werk aan de winkel en het loont om er continu over na te denken. Minder ongevallen betekent immers niet alleen minder menselijk leed maar ook minder tijdverlies en fina.

nl fr bedrijf carrire vacatures belangrijke informatie kwaliteit en milieu competenties machineen installatieverpakking staalverpakking logistiek verpakkingsmateriaal vestigingen belgi contact conpacbelgium johan delauw site manager johan.delauwconpac.be onze burelen zijn gelegen op de terreinen van arcelormittal jf kennedylaan gent Een keuze maken in veiligheid bedrijfsterrein Aanmelden via de centrale receptie enkel na afspraak arcelormittalheeft specifieke veiligheidsvoorschriften. Daarom vragen wij elke bezoeker met aandrang deze veiligheidsregels te respecteren gelieve in geen geval zonder veiligheidshelm en brilhet bedrijfsterrein de fabrieksgebouwen in het bijzonder te betreden sollicitanten zonder begeleiding van een bevoegd en toegelaten persoon met toegangsbadge moeten zich aanmelden aan de receptie in het ho.

Informatie over Veiligheid bedrijfsterrein

helloatsafetyscience.be labelprinters producten uvc desinfectie signalisatie valpreventie catalogus projecten blog service contact videos selecteer een pagina uvc desinfectie systemen safety science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen. Samen zorgen we ervoor dat je medewerkers op het eind van de dag terug veilig naar huis kunnen. Een greep uit onze producten lighthouse labelprinters print zelf je signalisatie uvc desinfectie directe en indirecte uvc desinfectie producten covid sneltest nadal covid ag sneltestkit yello.