Menu Sluiten

Branddeuren

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Uw project is in goede handen bij All Fire Security!

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoalsĀ  inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze gloednieuwe webshop!

WAAROM KIEZEN VOOR ALL FIRE SECURITY?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • betrouwbare, professionele service
 • Een aanpak op uw maat
 • (Brand)beveiliging van A tot Z
 • Enkel de beste materialen
 • Jaarlijks nazicht van toestellen
 • Een uitmuntende service
 • Vlotte communicatie
 • Uw veiligheid , onze zorg
 • Correcte prijssetting
 • Projecten op maat
 • Zeer breed gamma aan producten
 • Gloednieuwe webshop
 • Offerte binnen 48 uur
 • Voor bedrijven alsook particulieren

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND OF VRAAG UW PERSOONLIJKE OFFERTE AAN

Naar onze contact pagina

03131960313196

Informatie over branddeuren en brandpoorten.

Branddeuren deuren zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Elk van deze types heeft zijn eigen unieke kwaliteiten, waardoor ze een goede keuze zijn voor een verscheidenheid van toepassingen. Ze maken deel uit van een passief brandbeveiligingssysteem dat helpt de verspreiding van rook en vlammen te beperken en een veilige uitgang uit een gebouw mogelijk maakt.

Het is bewezen dat deze branddeuren de tand des tijds doorstaan en ze kunnen ook als afzonderlijk product worden gekocht.

De belangrijkste eigenschap van branddeuren is dat ze zijn voorzien van opzwellende afdichtingen, zodat rook en vlammen er niet doorheen kunnen. Een andere eigenschap van branddeuren is dat de scharnieren goed vastzitten en er geen lo.

Meer info

tags: Branddetectie – Leveranciers Branddetectie – Branddetectie Op Maat – Offerte Branddetectie – Services Branddetectie – 

Wenst u meer info over branddeuren kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Branddeuren

Poorten | Gassen | Veiligheid | Verlichting | Brandbeveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Branddeuren

over porta nova onze aanpak showroom jobs home binnendeuren projecten realisaties contact offerte over porta nova onze aanpak showroom jobs porta nova infoportanova.be stadsheide hasselt be deuren met een brandweerstand van of minuten slaap op beide oren met de brandwerende deuren van porta nova. Onze branddeuren voldoen aan de strengste normen en worden zorgvuldig geplaatst door gecertificeerde vakmensen. Brandwerende deuren redden levens een goede brandveiligheid begint tijdens de ontwerpfase. Door het gebouw op te delen in kleinere brandcompartimenten zal het vuur zich minder snel verspreiden. Hierdoor is de brand makkelijker te bestrijden en heeft men extra tijd voor de evacuatie. Brandwerende deuren maken een belangrijk deel uit van deze compartimentering. Omdat hun brandweerstand minimaal gelijk is aan die van de wanden en vloeren vormen ze geen zwakke plek. Een branddeur voor elk project brandwerende deuren vind je overal. Niet alleen in de utiliteitsbouw fabrieken kantoren scholen ziekenhuizen maar ook in de woningbouw branddeuren raming aanvragen Dat komt omdat branddeuren goede ako.

naar startpagina contact partner area academy werken bij vind een verdeler productcatalogus oplossingen specificatie amp bim oplossingen amp referenties downloads nieuws over ons partner superprestige contact partner area academy werken bij vind een verdeler zoek taalkeuze english nederlands be franais be cilinders sloten onesystem deurbeslag deursluiters ontdek het assortiment all by design paumellen grendels voertuigbeveiliging multlock products elektronische lockersloten cliq aperio smartair toegangscontrole incedo code handle antipanieksluitingen sectionale poorten en automatische deuren assa abloy deursluiters een vertrouwde naam voor hang en sluitwerk assa abloy innoveert in hoog tempo om topkwaliteit deursluiters voor elke gebouwfunctie en toepassing te leveren. Ontworpen voor iedere deursituatie assa abloy heeft een compleet assortiment deursluiters en glijarmsystemen voor het gecontroleerd openen en sluiten van elke deurconfiguratie. Een assortiment dat is afgestemd op de toepassingen en kwaliteitseisen in de utiliteit en w.

Wat je wil weten over Branddeuren

infoblockerye.be nl fr nl select menu home diensten meubelen op maat winkelinrichting kantoorinrichting interieurinrichting gyprocwerken halffabricaten deuren praktijkinrichting over ons contact deuren deuren geven stijl en persoonlijkheid aan een woning of kantoor. Wij schenken uw deuren de nodige aandacht en garanderen een optimaal resultaat of het nu gaat om standaard schilderdeuren branddeuren of specifieke toepassingen als zwaaideuren schuifdeuren en blokdeuren. Een correcte oplossing voor uw deuren hout is niet weg te denken in de traditionele woningbouw of bij de inrichting van een bedrijfsruimte. Het is duurzaam stijlvol en tijdloos meer over branddeuren Ook voor deuren is hout het materiaal bij uitstek. Houten deuren voegen karakter en warmte toe aan uw woning en kunnen bovendien volledig volgens uw wensen gemaakt worden. Vergeet niet dat deuren uw interieur of kantoor vaak een stijlvolle en persoonlijke toets kunnen geven. Voor elke stijl of ruimte bestaan er g.