Menu Sluiten

Ontsmettingsposten

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Verplaatsbare Scheidingswanden – Veiligheid – Milieuvriendelijke Oplossingen – Hoestschermen – Spatschermen – 

Wenst u meer info over ontsmettingsposten kijk dan vlug op https://www.mva.be

Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Bandenrekken | Magazijninrichting | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontsmettingsposten

mcatalogus bezoekaanvraag prijsaanvraag bel ons mail ons like ons op facebook volg ons op linkedin contacteer ons toggle navigation home producten realisaties downloads over ontsmettingsposten gevraagd mva contact webshop zoeken webshop stellingen en opslag legbordstelling grootvakstelling palletstelling kunststof stelling draagarmstelling houten stelling draadstelling tussenvloeren tussenvloer op stelling tussenvloer voor opslag tussenvloer voor kantoor cabines en bedrijfsruimtes cubistic cabines hoyez wanden cabines werkplaatsinrichting gereedschapspanelen thurmetall werkplaatsinrichting zarges logistiek magazijnbakken kantelbakken systembox ladenbakken aluminium bakken manden aluminium kisten koffers euronorm bakken euronorm koffers interne transportmiddelen fetra magazijn wagens crown transport wagens faraone elektris.

taal nederlands nederlands franais home priv toepassingen zakelijke doeleinden brands outlet vanaf najaar beschikbaar contact taal nederlands nederlands franais ziekenhuizen rvt rusthuizen home zakelijke doeleinden ziekenhuizen rvt rusthuizen ziekenhuizen rvt rusthuizen onze producten behoren tot de standaardkwaliteitsnorm eigen aan de zorgsector hygine ergonomie tijdloos wenst u meer informatie over ontsmettingsposten Dus naadloos en gentegreerd elementen steeds op maat vervaardigd. Het start bij de patinten badkamer maar ook de bijzettafels en het klein meubilair in de patintenkamer. Dan de diverse infobalies en het onthaal de publieke sanitaire voorzieningen maar de werkbladen voor de klinische laboxs van alle afdelingen gaande van dialyse orl oncologie. Tot jammer genoeg het mortuar.

Meer informatie over Ontsmettingsposten

.