Menu Sluiten

Spatschermen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Verplaatsbare Scheidingswanden – Veiligheid – Milieuvriendelijke Oplossingen – Hoestschermen – Spatschermen – 

Wenst u meer info over spatschermen kijk dan vlug op https://www.mva.be | Spatschermen

Kantooroplossing | Magazijninrichting | Transport | Kantoorinrichting | Bandenrekken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Spatschermen

aanbod contact barn one the riemst farm blok ii barn one duplex barn one is onderdeel van halfvrijstaande woningen in blok iii van het project the farm . Deze woning van circa m heeft op de verdieping ruimeslaapkamers kleinere slaapkamer en een volledig betegelde badkamer met een ligbad met spatscherm voor te douche en een wc. Op het gelijkvloers een ruime kamer met aansluitend eengedeeltelijk afgesloten keuken en een handige extra bijkeuken of berging spatschermen raming aanvragen Waar plaats is voor cvketel wasmachine droger en nog kastruimte. Er is ook eengastentoilet op het gelijkvloers voorzien. De volledig ingerichte keuken van duits fabricaat alno heefteveneens een inbouw oven een koelkast met een groot vriesvakdeel en een afwasmachine. Koken gebeurt op een gas.verduistering rolgordijnen zijn in de sla.

infokialumens.be neem een kijkje in ons bedrijf boek een testrit home nieuws over ons onze voorraad gamma accessoires contact selecteer een pagina infokialumens.be neem een kijkje in ons bedrijf boek een testrit info corona maatregelen we hanteren de meest strikte veiligheidsmaatregelen zie overzicht hieronder. Bezoek ons in de meest veilige omstandigheden. Welkom showroom bij voorkeur op afspraak gt min elke weekdag van u tot u en u tot u. Zaterdag van u tot u. Bel optie verkoopkialumens.be receptie en magazijn elke weekdag telefonisch bereikbaar van u tot u en u tot u zaterdag u tot u noodgevallen bel optie servicekialumens.be graag uw medewerking bij onderstaande specifieke richtlijnen bij voorkeurop afspraak persoon per wagen zet de venti.

Vragen over Spatschermen

toggle navigation infochanterie.be nl fr en portfolio wie is wie home dekzeilen schuifzeilen tirzeilen oprolzeilen dakzeilen kippers hoezen netten amp platte zeilen kleine aanhangwagens amp bakzeilen anticut arcade onderdelen industrile toepassingen compartimentering bescherming silos hoezen visuele ingrepen watertoepassingen design service contact covid werkoplossingen scheidingswand voertuigen horecascherm square horecascherm robuust flexibele scheidingswand transparante rollup scheidingswand beveiligd werkstation vloerstickers spandoeken infochanterie.be homecovid werkoplossingen maak uw werkvloer veiliger voor werknemers en klanten met enkele simpele aanpassingen maakt u de werkvloer veiliger voor werknemers en klanten. Chanterie biedt beschermingsplossingen uit flexibele transparante folie makkelijk te plaatsen zonder grote investeringskost volgens de richtlijnen van de overheid De verkoopprijs van spatschermen Ideaal voor allerlei soorten werkplaatsen van kantoren tot garages en ateliers. Scheidingswand voertuigen tussenschot van zetel tot voorste punt van raam makkelijk en snel zelf t.